Новини & Събития


Harris Corporation получи поръчка за 74 милиона долара

06 / 04 / 2010

Корпорация "Харис" получи поръчка за 74 милиона долара за JTRS-Approved Falcon IIIQ тактически радио-системи за следващата генерация на MRAP превозни средства

Рочестър, Ню Йорк, 20 март 2010г. – Корпорация "Харис" международна комуникационно информационна компания, получи допълнителна поръчка за $74 милиона за доставка на JTRS – approved Falcon IIIÒ AN/PRC – 152(С) мултибанд ръчни радиосистеми с возими усилвателни адаптери за Департамента на отбраната на САЩ, за използване в превозни средства тип M-ATVs (минно устойчиви и защитени от засади вседеходи). Тази поръчка е продължение от $119 милионната поръчка обявена на 6 януари 2010г.

Falcon IIIQ AN/PRC – 152 беше избрана да осигури MRAP потребителите със Demand Assigned Multiple Access (DAMA) за оперативна съвместимост на сателитни комуникации. Радиото служи като носим приемопредавател в Falcon IIIÒ AN/PRC – 110 усилвателна возима адаптерна система.

"Harris RF Communications" е глобален лидер в доставките на защитени комуникации и вградени с високо ниво на криптиране решения за военни, правителствени и комерсиални организации. FalconÒ поколението е софтуерно дефинирана тактическа радиосистема обхващаща носими, ръчни и возими приложения. Falcon III е следващата генерация радиостанции подържащи изискванията за JTRS (Обединени тактически радиосистеми), както и мрежово ориентирани операции по света.

"Harris RF Communications" също така е водещ доставчик на защитени комуникационни системи и оборудване за обществена безопасност, комунални и преносни услуги – с продукти, които варират от най-новите мрежи с IPбазирани глас и данни до портативни и мобилни радиостанции.

Относно Корпорация "Harris"

Харис е международна компания за комуникационно и информационнитехнологии, обслужващи правителствени и търговски пазари в повече от 150 страни. Базирана в Мелбърн, Флорида, компанията е около $ 5 млрд. годишни приходи и повече от 15,000 служители - включително почти 7000 инженери и учени. Харис е посветена на разработването на най-добрите в своя клас комуникационни продукти, системи и услуги.

Допълнителна информация за Harris Corporation е на разположение на интернет адреса: www.harris.com


Милтех е представител на:
партньори:

АВТОРСКО ПРАВО

Милтех ЕООД 2017
Всички права запазени

СЕРТИФИКАТИ

АДРЕС

Милтех ЕООД
Бизнес Център Електрон
ул. "Кукуш" 1
ж. к. "Захарна Фабрика"
София, 1309, България

КОНТАКТИ

+359 2 821 1386
miltech@miltech-bg.com