Новини & Събития


Договор между Harris и Полша за $20 милиона за Falcon II и Falcon III

29 / 04 / 2009

Harris Corporation спечели договор от 20 милиона долара за доставка на Falcon II® и Falcon III® тактически радиостанции от Министерството на националната отбрана на Полша

Harris Corporation, международна комуникационно информационна компания, спечели договор за 20 милиона долара от Министерството на националната отбрана на Полша за доставка на мултибандови и късовълнови тактически радиостанции за Полските сухопътни сили за специални операции.

Harris ще достави на Полша гамата от продуктите Falcon® , включително AN/PRC-152(C) -мултибандово ръчно радио, AN/PRC-117F – мултибандово носимо радио и AN/PRC-150(C) – късовълново носимо радио. Тези радиостанции ще осигурят Полските сухопътни войски със защитени комуникации предаващи глас и данни, които ще осигурят съвместимостта със силите на САЩ, НАТО както и обединени многонационални подразделения. Всички характеристики на радиостанциите са със софтуерно дефинирана архитектура, предоставяйки възможността адаптивно да се подобрява (upgrade) според условията за изпълнението на задачите. В допълнение, новите, технологии ще осигурят съвместимостта с вече придобитите Harris радиостанции от Полските сили.

"Harris беше удостоена с честта да достави тактически комуникационни решения, давайки възможност на полските сили да работят сигурно и ефективно с коалиционните си партньори" – каза Dana Mehnert, президент на Harris RF Communications.


Милтех е представител на:
партньори:

АВТОРСКО ПРАВО

Милтех ЕООД 2017
Всички права запазени

СЕРТИФИКАТИ

АДРЕС

Милтех ЕООД
Бизнес Център Електрон
ул. "Кукуш" 1
ж. к. "Захарна Фабрика"
София, 1309, България

КОНТАКТИ

+359 2 821 1386
miltech@miltech-bg.com