Партньор и представител на


chopper
Харис е международна компания за комуникации и информационни технологии, обслужваща правителствени и търговски пазари по целия свят. Харис е посветена на разработването на най-добрите в своя клас комуникационни продукти, системи и услуги.

www.harris.com

chopper
AVIAT NETWORKS е най-големият независим доставчик на безжични предавателни системи в света. Компанията осигурява пълен портфейл от продукти, решения и услуги за безжично предаване и управление на мрежата.


www.aviatnetworks.com

chopper
Lockheed Martin е силно диверсифицирана глобална компания, като основните й дейности са в областта на изследването, проектирането, производството и интегрирането на високотехнологични продукти. Компанията е лидер в системната интеграция, разработката на софтуер и мащабно управление на програми, водещ доставчик на системи за електронна защита и наблюдение.

www.lockheedmartin.com

chopper
От създаването си през 1969 г. Advanced Programs Incorporated е посветена на дейности, ориентирани към агенции, работещи в сферата на разузнаването, отбраната и външните работи, които изискват разработването, производството и поддържането на жизнения цикъл на специализирани компютърни и мрежови продукти и услуги.

http://www.advprograms.com

chopper
Panasonic Toughbook® мобилни компютри са създадени, за защита на данни, и за работа в широк спектър от условия. Проектирани, за да издържат на капки, разливи, прах и замърсяване, компютрите Toughbook работят там, където и потребителят работи, готови да функционират въпреки тежката среда или невнимателно използване.

http://www.toughbook.eu

chopper
Ultralife Corporation, започва като компания за батерии, която предлага продукти и услуги, вариращи от преносими и готови енергийни решения до комуникационни и електронни системи. Чрез собствен инженерен и съвместен подход към решаването на проблеми, Ultralife обслужва правителствени, отбранителни и търговски клиенти по целия свят.

http://www.ultralifecorp.com

chopper
Peli™ Products, S.L. е световен лидер в проектирането и производството на модерни осветителни системи и практически неразрушими контейнери за защита на ценно оборудване. Peli™ Products, S.L е основана през 1997 г. като европейска част на северноамериканската компания майка Peli Products, Inc.

http://www.peli.com

chopper
Hytera Communications Corporation Limited (Hytera) е един от петте водещи световни доставчици на професионални безжични комуникационни устройства в света. Hytera предлага иновативни и професионални радиостанции, безжични канали и услуги.

http://www.hytera-mobilfunk.com

chopper
Juniper работи със съмишленици, правителства и организации, за да отговори и често надхвърли международните стандарти за проектиране, производство и намаляване на отпадъците. Компанията се стремим да намали въглеродните следи, да работим възможно най-ефективно и да минимизира производството на отпадъци.

http://www.juniper.net


АВТОРСКО ПРАВО

Милтех ЕООД 2017
Всички права запазени

СЕРТИФИКАТИ

АДРЕС

Милтех ЕООД
Бизнес Център Електрон
ул. "Кукуш" 1
ж. к. "Захарна Фабрика"
София, 1309, България

КОНТАКТИ

+359 2 821 1386
miltech@miltech-bg.com